De sämsta jägarna grillar de bästa korvarna...

...som en vis man en gång sade.

Det ligger något i det. Om man lärt sig något under nådens år 2009 så är det nog att grilla körv. Inte för att 2010 börjat ett uns bättre, men det finns ju faktiskt 11,5 månader kvar att hoppas på än så länge...

Jag kan köpa att det går ont om det är jag själv som klantar mig. Då har man ju något att skylla på i alla fall, man har fått en chans som man ej förvaltat. Väldigt enkelt. Men nu är det ju ärligt talat rena nattavaara, man ser inget, hör inget, får inte ens en chans att klanta sig alternativt lyckas. Det har varit så fruktansvärt ointressant så inte ens de här "häxknularna" i trädtopparna har liknat pippisar. Vad i hela friden ska man göra då? Tja, det är väl bara att fortsätta glida på skidorna. En annan vis man sade: Man skapar sin egen tur genom tid i skogen.
Så är det väl...För eller senare lossnar det. Det är trevligt att bara vara utomhus. Lägga ner tid och energi på fikastunden, göra en riktig granrisbädd, leta riktigt med tjärved, ha med sig och ställa iordning bra och god mat. Gör man det så blir det jaktliga misslyckandet en piss i Mississippi ärligt talat. Åtminstone jämfört med att kasta i sig en halvtorr och iskall ostmacka och pissljummet laxerme...f´låt, thermoskaffe. Vad blir det då för minnen av dagen?
Så denna fatala dumpning jag blivit utsatt för av Diana har faktiskt haft mycket gott med sig. Korvgrillningen har tagit sig till oanade höjder, nära perfektion. Kolbullepannan har dammats av. Miniskogspizzan uppfanns, den korrekta benämningen på detta kulinariska mästerverk torde bli svavelpannkaka. Fortsätter det jävlas i det jaktliga får man väl ta till det tunga artilleriet, dvs börja laga maträtter med kött pärer och grädde i skogen...

Tja, annars har jag inte så mycket att förtälja. Företagsekonomi i allmänhet och microekonomi i synnerhet är något som Hin-Håle hittat på enbart för att jävlas med oskyldiga studenter. Fullständigt övertygad om detta faktum.
Ska jobba på kårhuset, hoppas jag får diska så man slipper gå omkring i pingvinutstyrsel och servera.
Ser fram mot första helgen i februari och det eventuella främmande som då kommer!

Till helgen blir det mest troligt ett försök på toppfågel igen, Buford T Justice ska ev göra mig sällskap till skogen. Sedan trav, middag och pubkväll med Umeås Robsoftare...Usch sicket hårt liv man lever ;)

Nej, nu blir det en välförtjänt och välbehövlig tupplur på soffan, skönhetssömn krävs för att kunna ta itu med räkning, träning och andra måsten.

/Jonas

Kommentarer
Postat av: 27

Efetrsom det ev besöket överhuvud togs upp så kanske det kan va nå högst ovanligt Möööjligen ett av det motsatta könet månne ?

2010-01-19 @ 15:43:15
Postat av: 27

Eftersom det ev besöket överhuvud togs upp så kanske det kan va nå högst ovanligt. Möööjligen ett besök av det motsatta könet månne ?

2010-01-19 @ 15:44:57
Postat av: Harvner

Det är helt upp till dig om du anser att undrens tid inte är förbi ännu...

2010-01-19 @ 16:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0