Morgonsoffor.

I klagosångens högborg är det återigen dags för en skrivelse som behandlar de stora sakerna här i världen. Mygg. Expertpaneler. Morgonsoffor. Mygg, expertpaneler och morgonsoffor. Samma sak. Bitande, surrande och nåtsågudförbannat irriterande. Myggen kan ju dock inte rå för att de är irriterande, de är födda som de är. Den stora frågan är ju om deltagare i expertpaneler, morgonsoffor och andra sammanslutningar av sittande, pratande, galanade, skränande, idioter kan säga samma sak? Hur gör man för att bli expert egentligen? Man misslyckas i någonting så pass så man inte kan jobba som det, men då blir man helt plötsligt expert och anser sig i position att sitta i en morgonsoffa och tala om det man inte längre får jobba som? Vansinne.
Och upplägget. Två män. En kvinna. Två kvinnor. En man. Prata i mun på varandra. Försöka överträffa varandra i högtravande fikonspråk. Det ska ta tre minuter att säga något som för en vanlig Svensson tar en halv.
Jag är så less på folk som pratar. Husbykravaller, fotboll, BNP eller vad det nu månde vara. Sluta prata. GÖR något. Ni verkar ju onekligen veta vad som ska göras och hur man ska göra det...

Nästan, men bara nästan, i samma klass som reklamradions fördummande morgonprogram där också tre (!) idioter av skilda kön försöker överträffa varandra i värdelösa skämt och tillgjorda skratt. Ridå.
 
En expertpanel på armen.
 
En morgonsoffa på benet.
 

Appropå morgonsoffor och expertpaneler. Det måste vara år för sådana i år. Herre min skapare vad experter det är i skogen. Det är alldeles fullt av dem runt skallen. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag inte får myggbett. De biter mig så man blir helt i yr i skallen men det blir inga knular och det kliar inte heller. Ska göra en egen avhandling om fungerande myggmedel i sommar. Ett är redan avskrivet... I tisdags var det nåt så hiskeligt med morgonsoffor som flög omkring så jag fick fara ur skogen och uppsöka närmsta mack för att inhandla botemedel. Tänkte köpa djungelolja men det fanns naturligtvis inte så det fick bli ett stift av märket US622. Luktade lite citron. Applicerade medel på blekfet lekamen. Expertpanelen höll sig på avstånd. Gick 25 meter i 27 gradig hetta. Började svettas. Medlet försvann och blodsugarna fann det ofarligt att fortsätta inmundigandet av frukost. Gick ett halvt stift på en halv dag. På kvällen uppsöktes ICA och där fanns djungelolja. Detta fungerar även då man svettas, räcker att strycka på sig två gånger om dagen för att klara de värsta anfallen.
Skönt.
 
Har återigen varit och besökt mannen med fällhornen... Rätt roligt att se, är Alijaska-modell på vissa av dem...
Skoveln som hänger under fällhornet med två orrstjärtar vägde 8kg vid upphittandet...
 
Småhorn på golvet...
 

Med Lille-E är allt bra. Har bytt boende där det finns hundgård så han slipper iaf plågas av deltagarna i morgonsofforna. Det känns skönt. Skogsvaneträningen blir ju något lidande, men å andra sidan så får man väl satsa på kvalitet istället för kvantitet. Det är väl inte så bra att lära hunden att vara i skogen innebär hetta och bitande odjur så blodet rinner... Han har ju inget hår på magen ännu så han är väldigt utsatt för dem. Har spårat lite mer älgar och det går bra. Han har intresse. Ska ta upp en klöv nu till veckan då det finns en frys i huset och ägna mig åt att lägga viltspår åt honom. Målet är att även denne ska uppfylla minst gk i anlagsklass viltspår. Måste ju finnas fungerande eftersökshundar som både kan spåra och fungerande ställande. Spårandet är ju en bit på väg men än så länge består ställandet i att ha skällt ut en snöskyffel så det är en bit kvar... Men han är ung ännu.
Bara bitningen ger sig så är det en väldigt trevlig valp.
 
Jag förstår att de flesta som läser dessa skrivelser har som ett av sina stora intressen att läsa Svensk Damtidning och således törstar efter kärleksskvaller och skandaler. Då måste jag nog tyvärr be Er att läsa tidningen istället för här händer ingenting på den fronten för tillfället. Har under det sista halvåret enbart tilltalat en handfull av det otäcka könet och samtliga är kassörskor på diverse etablissemang där bukfylla inhandlas.
 
Ikväll är det trettioårskalas och nästa helg bröllop. O ack och ve. Jag som är folkskygg.
 
Ha en bra sommar. Kom ihåg djungeloljan om ni lämnar stadens gator och torg...
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh, nytt inlägg! Hittade till din sjukt roliga blogg för ett litet tag sen, och har sen läst alldeles för många inlägg i rad - endast avbrutet av jobb, mat och andra oväsentligheter. Ett nöje varje gång =)

2013-06-08 @ 22:02:51
Postat av: Pelle

Fn, du är bra på att skriva! har inte en aning om vem du är men du verkar vara en skön kille av kaliber

2013-06-10 @ 19:25:42
Postat av: Mac

Grattis på födelsedagen!

2013-06-12 @ 22:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0