Snart jul.

Skönt. Koka knäck, lyssna på Jussi och dricka julmust. Men för att ytterligare späda på det monumentala ras som detta land nu befinner sig i så ska tydligen uppesittarkvällen bestå av deltagare från Paradise Hotel. Jag tror jag får en stroke snart... Jag vill höra på radioprogram från Gotland och ha det lugnt och skönt. Inte se på yrkesalkoholister som behöver en instruktionsvideo* för att få på sig ett par skor med kardborreband.
*Gissa varför instruktionsvideo och inte instruktionsbok...
 
Nåväl. Än så länge lär det väl vara valfritt att se skiten. Framtiden beror av hur det går i nyvalet. Nästa år kanske man blir tvingad att se det, kanske är någon som blir kränkt om man stänger av färgteven och ägnar sig åt annat... Om man nu inte pluggar Marx förståss, eller målar båten med giftig och olaglig färg. Vilken jävla sandlåda. Från A till Ö. Oavsett partitillhörighet. Som vanligt så hade han rätt... Den gode Errol...
 
Så ofantligt sant. 
 

För min del så ska jag skita fullständigt i politiken och ägna mig åt att vara ledig och att försöka jaga lite grand. Det lär väl bli några svängar i rådjursskogen bara Det Vita Bajset fortsatt kan lysa med sin frånvaro. Gröna jular är bra jular. Älgjakten tror jag är avslutad för i år. Eller ja, förutom då jakthelgen på bolagsskog kommande helg, men sedan tror jag det får vara. Man får väl anta att dom som tänkt ha något i kopplet inför kommande säsonger är ute och prövar att ta de sista två kalvarna... 
 
Provsvaren på Eko har kommit. Fullständigt intetsägande. Det kan bero på parasiter. Det kan vara en lunginflammation som håller på läka ut. Det kan vara ditt. Det kan vara datt. Ge mig styrka.
Nu kommer han bli behandlad mot mask. Igen. Och hur kan man då framgent veta om det hjälpt om man idag inte ens vet att han har mask? Jag tror att jag ska öppna egen veterinärpraktik. Det verkar ju i ärlighetens namn inte vara så förbannat svårt... Blåvägra antibiotika, överdosera kortison, gissa på orsakerna till krämporna och avslutningsvis en fruktansvärt gedigen utbildning i fakturering. Sen är man i hamn. Tydligen...
 
I morgon ska man till en annan blodsugare: Käftis.
Låt pengarna rulla! Idel nöjen.
 
Nä, nu får det vara bra. Det händer i ärlighetens namn inte så mycket längre så det är svårt att fylla ut eterutrymme numer. Eld i pannan, eld i vedspisen och ett kilo pytt i frysen. Ungefär så ser vardagen ut. Man överlever. 
 
Nu bjuder jag herrskapet en God Jul och ett Gott Nytt År. För att inte bli alldeles fördummade av politiker och dokusåpadeltagare uppmanar jag Er att klicka på "play" på nedanstående klipp, sluta Era ögon och bara njuta i 5:04. 
 
 
 
/Jonas
 

Kommentarer
Postat av: Vildmark

Eddie meduza kommer alltid att förbli min store idol.. Klok farbror och ett musikaliskt geni.. Rip

2014-12-18 @ 20:34:16
URL: http://naturtratten.blogspot.com
Postat av: Marie

Ser man på vad man kan hitta on the net! Vilken underhållande blogg herrn har! Tag gärna del av div. trams&flams som pågår i en ort omkring 2.7 mil från dina hoods, tulipanien.blogspot.se Kram på dej, snart stundar ljusare tider (får vi hoppas)!

2015-01-21 @ 23:27:29
URL: http://tulipanien.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0